DE VÂNZARE Castel, Münsingen, Berna, Elveţia, Belpbergstrasse 81

DE VÂNZARE - Cod. 29284

  • Tipologie: Castel
  • Zona: 16824 m²
  • Camere: 19
  • Podea: 3 Gebäude
  • Starea clădirii: Good

Locul de amplasare:

Frumoasa conac din hotel casă de țară Berner este la periferia sudică a Münsingen între Berna și Thun. Accesul este liber pe toate părțile protejate prin trafic de la (sfârșit mort) și prin copaci vechi de înțelegere în proprietate discret.

Proprietatea unică, cu un total de 4 clădiri, 20 de camere si piscina, este caracterizată prin punctul de vedere liberă a Alpilor Bernezi, leagăn gigant (16'824 m2), cu grădină spațioasă, cu biotopul, un iaz crap separat, o grădină de legume mare, pășune cal și cal-grajduri.

bun acces la transportul public cu autobuzul local și de gară. La fiecare 30 de minute un tren la Berna sau Thun. Stație de pe jos în 10 minute de mers pe jos, Aeroportul Bern-Belp în 15 minute.


4 clădiri:

clădirea principală
Vila plăcută în stil rustic Berner, cu o intrare mare în curte, care găzduiește 10 camere camere resp.12. camere mari cu înălțimea tavanului generos, dintre care living mare și Sala Knight ca o sală de petrecere, 3 bai si 2 grupuri sanitare suplimentare și o pivniță de vinuri mare și pivniță de legume completează această minunată clădire. Atașat la clădirea este un bazin de înot de lux, care poate fi deschis in vara cu ferestre mari cu vedere la grădină. În plus, există o curte interioară idilică, mare, cu copaci maturi. Garajul clădirii principale poate găzdui 3 mașini. Casa are o până la jumătate subsol.

dependințe:
Această clădire este format dintr-un apartament cu 3 camere, un apartament cu o cameră de 5,5 generos duplex cu galerie, 2 bai, o toaleta si grup sanitar pentru oaspeți. Casa are o grădină privată, cu două terase și balcoane, un garaj pentru 2 masini.

barn:
2 cutii de cal și a alerga cameră stabilă și de aderență. Ar putea fi convertite utilizări în scopuri rezidențiale.

memorie:
Memoria de vârstă emmental extins.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB