DE VÂNZARE 4 camere, Zurich, Zurigo, Elveţia, Zurich

DE VÂNZARE - Cod. 27609

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

minunat apartament pe lac langa Zurich

Acest penthouse spațioasă în stil modern, cu o vedere uimitoare a lacului, este situat în zona modernă - Comuna Gersau - pe malul lacului Lucerna, care este, de asemenea, numit "Patru împădurită-cantoane Lacul", în 60 km de Zurich și aeroportul din Zurich.
Locația unică asigură un standard ridicat al serviciilor solicitate: o promenadă, un port, stație mini-feribot, centrele comerciale, restaurante, școli, săli de sport sunt toate în apropiere. O stațiune de schi mic este situat la 15 minute de mers cu mașina.
Obiectul are o cotă specială pentru achiziționarea de proprietăți rezidențiale de către non-rezidenți din Elveția. Este o ocazie perfectă pentru cei care vizitează des Zurich sau Zug, dar nu are un permis de ședere.
Penthouse-ul este situat într-o reședință modernă de lux, care a fost construit în urmă cu trei ani, în conformitate cu cele mai recente standarde de economisire a energiei ecologice și. Proiectarea și calitatea finisajelor interioare sunt realizate în stil internațional universal și satisface cele mai mari așteptări.
Apartamentul este în stare perfectă și include: un hol mare, o cameră deschisă de zi spațioasă luminos, cu ferestre panoramice moderne și acces la terasa, o bucătărie bine echipată, cu o vedere elegantă la lac, 3 dormitoare spațioase cu dulapuri și bai.
Interioarele moderne, elaborate cu mare detaliu, precum și tavanele înalte oferi un maxim de spațiu și de razele solare.
Locația unică aproape pe lac, expunerea la sud, ferestre panoramice și o terasă mare asigure punctele de vedere minunate ale lacului, masivele alpine și jur peisaj frumos.
Suprafață -. 200 mp
Camere - 5,5
Preț - 2 300 000 CHF

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB